maandag 16 september 2019

Jongste jeugdleden aan de slag met Grote ClubActie!

Grote ClubActie

De landelijke Grote ClubActie wordt al vele jaren lang omarmd, voorheen door de jeugdsamenwerking van VV Armada en VV Obbicht, en dit jaar voor het eerst onder de naam van S.V. Argo.

Onze jongste jeugdleden (in de teams Onder13 tot en met Onder7) zijn zaterdag 14 september gestart met de verkoop van de loten. Een lot kost 3,00 euro. Ook deze keer doen we dat middels de eenmalige machtiging, zodat zij niet met loten en geld over straat moeten gaan.

In oktober en november worden de bedragen bij de lotenkopers per bank afgeschreven. In de bankafschrijving staan dan ook de lotnummers vermeld.

De trekkingsuitslag is vanaf 12 december te bekijken op clubactie.nl. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.

80% van de verkoop van de Grote ClubActie gaat naar de club. Behalve een persoonlijk verdiende beloning voor de verkopers, komt het resultaat primair ten goede van dezelfde teams ter ondersteuning van hun jaarlijkse jeugdkamp of een andere gezamenlijke activiteit.

Bedankt voor uw steun!