maandag 23 september 2019

'Zwaar bevochten' zege S.V. Argo 3

Zwaarbevochten overwinning S.V. Argo 3

Zondag 22 september 2019: eindelijk was het dan zover. SV Argo 3 mocht na het bereiken van de 2e ronde van de beker ook gaan beginnen aan zijn eerste competitiewedstrijd. In en tegen Scharn moest het gaan gebeuren.

De manager kon er door privé omstandigheden pas enkele minuten voor de wedstrijd zijn en dat was ook te merken aan de ploeg. In de eerste minuut werd er namelijk niet gescoord.

De tegenstander probeerde het met een mooi positiespel en een hoog baltempo moeilijk te maken voor ons 3e elftal. Na een moeizame eerste helft gingen we snel de kleedkamer opzoeken met een 0-8 ruststand.

Het was tijd het elftal om te gooien en in de tweede helft mocht onder andere goaltjesdief 'de Belsj' zich melden aan de aftrap. Na een voorzet van assistkoning C. Vossen wist de goaltjesdief met zijn hoofd de bal in het doel te werken. De manager haalde opgelucht adem.

Eindstand 1-13