woensdag 25 september 2019

Rabo ClubSupport: graag jouw stem!

Rabobank steunt het verenigingsleven onder andere met Rabo ClubSupport.
Van 27 september tot en met 11 oktober mogen leden van de Rabobank Zuid-Limburg West stemmen uitbrengen op de verenigingen/stichtingen die zij een warm hart toedragen.

Alle stemgerechtigde leden ontvangen een persoonlijke stemcode per mail of per post. Hiermee kunnen zij 5 stemmen uitbrengen op de website rabo-clubsupport.nl.
Voor elke stem ontvangt de vereniging/stichting een mooi bedrag. Zo laat de Rabobank haar maatschappelijke betrokkenheid zien in de gemeenschap. Dat is het idee.

In navolging van de gefuseerde voetbalverenigingen Armada en Obbicht doet ook S.V. Argo dit jaar natuurlijk mee. Je kunt (maximaal) 2 stemmen geven aan onze vereniging maar laat jouw 5 stemmen niet verloren gaan en steun ook andere verenigingen/stichtingen in onze gemeenschap.

Mogen wij rekenen op jouw stem en steun?

Bedankt!