donderdag 24 oktober 2019

Pupil van de week: Teun de Haan

Pupil van de Week: Teun de Haan

Bij S.V. Argo willen we er een goede gewoonte van maken om, wanneer ons eerste elftal thuis speelt, er een ‘pupil van de week’ aanwezig is om het team te ondersteunen. Een levensechte mascotte. In deze zesde competitiewedstrijd van het seizoen 2019-2020 -de derde thuiswedstrijd- valt deze eer te beurt aan Teun de Haan. 

Teun komt uit een voetbalfamilie. Papa is trainer/leider bij Havantia geweest. Aan moeders kant hebben de dames ook gevoetbald en een tante was tot haar overlijden, scheidsrechter bij de KNVB. Hij heeft het dus niet van een vreemde😉

Teun woont sinds 1 jaar in het‘ Bathuuske ‘in Beeg met papa en mama. Hij vindt voetballen heel leuk en slaat geen training of wedstrijd over, ook niet bij regen. In de vrije tijd, trapt hij vaak een balletje op het voetbalveld, we wonen immers aan de overkant. Hij is nu aan t oefenen, in de hoeken van de goal, hoog te schieten😉

Teun heeft van baby af aan met mama meegevaren op haar schip, tot hij na school moest. Nu kan dat ook nog in de vakanties en mogen vriendjes vd voetbalclub soms mee. 

Teun heeft de ambitie net zo goed als Ronaldo worden en is altijd met een bal bezig.

Teun zijn favoriete voetbalclub is AJAX en als Teun groot is wil hij schipper worden. Voetbal en LEGO vindt hij helemaal top.  Voor zondag hoopt hij dat SV Argo wint met 2-0.