zondag 28 juni 2020

Aspirant bestuurslid

 

Het is in de huidige drukke maatschappij waar normaal gesproken veel te beleven is, lastig om bestuursleden te vinden. Daarbij komt natuurlijk ook nog het gegeven dat de wereld een drietal maanden heeft stilgestaan in verband met het Corona virus en het nog wel even zal duren voordat alles weer het “oude” wordt. 

Het bestuur is dan ook verheugd dat Ger van der Wijst heeft aangegeven interesse te hebben in een bestuursfunctie binnen S.V. Argo. Het zal niemand verbazen dat de aandacht van Ger, gelet op zijn jarenlange tijd als hoofdtrainer bij diverse verenigingen, uitgaat naar het onderwerp voetbaltechnische zaken. Inmiddels heeft hij daarover met Dave Venken diverse gesprekken gevoerd en is Ger ook al aangeschoven bij gesprekken in dat kader. 

Ger heeft als aspirant bestuurslid ook deelgenomen aan de bestuursvergaderingen de afgelopen periode, en zal dat ook blijven doen. 

Tijdens de eerstvolgende algemene ledenvergadering van onze vereniging kan aandacht geschonken worden aan het formele aspect. 

 

Harrie Bruisten
Voorzitter S.V. Argo