zondag 4 oktober 2020

Rabo ClubSupport: materialen voor onze kernactiviteit!

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan het verenigingsleven.
Van 5 tot en met 25 oktober mogen leden van de Rabobank Zuid-Limburg West bepalen welke verenigingen/stichtingen een financiële ondersteuning ontvangen.

Elk seizoen moet een groot deel van de voetballen en trainingsmateriaal vervangen worden om de kwaliteit van deze middelen op peil te houden voor onze kernactiviteit: Voetbal! De financiële ondersteuning hiervoor kunnen we meer dan goed gebruiken, juist nu.

Anders dan voorheen kunt u nu in slechts enkele klikken meteen lid worden van de Rabobank, zonder kosten of verplichtingen, én stemmen. Meld u aan op de Rabo App of op Rabo Internetbankieren, ga naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat hier meteen regelen. Als u lid bent, kunt u hier op ‘Rabo ClubSupport’ klikken om vanaf maandag 05 oktober 5 stemmen uit te brengen.
Voor elke stem ontvangt de vereniging/stichting een mooi bedrag. Zo laat de Rabobank haar maatschappelijke betrokkenheid zien in de gemeenschap. Dat is het idee.

Sportvereniging Argo doet natuurlijk ook dit jaar weer mee. U kunt (maximaal) 2 stemmen geven aan onze vereniging maar laat uw 5 stemmen niet verloren gaan en steun ook andere verenigingen/stichtingen in onze gemeenschap.

Mogen wij rekenen op uw stem en steun? Bedankt!
Wilt u dit bericht alstublieft delen? Graag, dat helpt!