zondag 14 maart 2021

Eric van der Luer nieuwe hoofdtrainer-coach SV Argo seizoen 2021-2022

Obbicht-Grevenbicht, 13 maart 2021| Met gepaste trots maken we kenbaar dat Eric van der Luer vanaf seizoen 2021-2022 de nieuwe hoofdtrainer-coach van SV Argo wordt.
De geruchten deden al even de ronde, maar we zijn blij dat we het nu definitief kenbaar mogen maken. Nadat Michel Broeders een paar maanden terug  te kennen had gegeven na zijn 2e seizoen te gaan stoppen, is de technisch commissie samen met de spelersraad een profielschets gaan opzetten. Gezien de ontwikkelingen van het team moest daar gewoon opnieuw een persoon met veel ervaring en vernieuwende ideeën op. Dat we uiteindelijk met Eric van der Luer in contact kwamen hadden we vooraf niet kunnen voorspellen. Na een aantal prettige gesprekken te hebben gevoerd, waren beide partijen het toch vrij snel eens dat er een match was. Eric is gecharmeerd van de prestatieve doelstelling die het vlaggenschip van SV Argo zich heeft gesteld en dat hij met zijn voetbalkennis hier graag een bijdrage aan wil leveren.

Met het aantrekken van Eric van der Luer hopen we onze positieve lijn te kunnen doorzetten naar wellicht iets moois, zowel prestatief als ook gericht op de toekomst.

We wensen Eric alvast veel succes toe: dat we in een prettige samenwerking, mooie successen mogen gaan vieren!