maandag 4 oktober 2021

Rabo Club Support: trainings- en wedstrijdmaterialen!

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan het verenigingsleven.
Van 04 tot en met 25 oktober mogen leden van de Rabobank Zuid-Limburg West bepalen welke verenigingen/stichtingen een financiële ondersteuning ontvangen.
Van doelnetten tot pionnen, van luchtcompressor tot belijningsmachine, van hesjes tot wedstrijdballen: onze trainings- en wedstrijdmaterialen moeten met enige regelmaat of incidenteel worden vervangenDe financiële ondersteuning hiervoor kunnen we meer dan goed gebruiken, elk jaar weer.
 

Breng je stem uit klik hier>>>


U kunt in slechts enkele klikken lid worden van de Rabobank, zonder kosten of verplichtingen, én stemmen. Meld u aan op de Rabo App of op Rabo Online Bankieren, en ga via de menukeuze ‘Service’ naar ‘Zelf regelen’. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat hier eerst regelen. Als u lid bent, kunt u op ‘Stem op jouw club!’ klikken om vanaf maandag 04 oktober een stem uit te brengen op uw 3 favoriete clubs.
Voor elke stem ontvangt de vereniging/stichting een mooi bedrag. Zo laat de Rabobank haar maatschappelijke betrokkenheid zien in de gemeenschap. Dat is het idee.
 
Sportvereniging Argo doet natuurlijk ook dit jaar weer mee.
Mogen wij rekenen op uw stem en steun? 
Bedankt!
Wilt u dit bericht alstublieft delen? Graag, dat helpt!