donderdag 3 februari 2022

SV Argo contracteert Andre Boesen

Andre Boessen nieuwe hoofdtrainer

Obbicht 02-02-2022

Andre Boessen is vanaf seizoen 2022-2023 de nieuwe hoofdtrainer bij SV Argo. De 50-jarige Boessen komt na het huidige seizoen over van Merefeldia uit Weert, waar hij maar liefst 4 seizoen actief is geweest.
“tijdens de voorbereidingen op het huidige seizoen ‘21-’22 troffen we elkaar en gaf Andre te kennen dat hij openstond voor een eventueel gesprek, indien Eric van der Luer ons zou verlaten” en zo geschiedde het. Na een 2-tal gesprekken waren we het vrij snel eens over een samenwerking en gaven we elkaar vanavond dus de hand”, aldus de technische commissie.

Andre doorliep zijn stageperiode onder toeziend oog van de toenmalige trainer van Obbicht Jan Goffin en startte zijn trainerscarrière bij Buchten om vervolgens bij Maasgouw, Neerbeek, Limburgia, Partij, Centrum Boys en tot op heden bij Merefeldia te gaan werken. Als speler was hij actief bij de Ster, vandaar richting jeugd Fortuna-Sittard, selectie Roda JC (met Eric van der Luer), MVV, Patro Eisden 3e en 2e nationale en verschillende Limburgse amateurclubs waaronder IVS /Vinkenslag/RFC Roermond.

Andre wilde graag weer in zijn eigen regio aan de slag en ziet daarin bij SV Argo een mooie uitdaging.

SV Argo wenst Andre Boessen een mooi en succesvolle periode toe.

Namens het bestuur van SV Argo

Dave Vencken