dinsdag 22 februari 2022

SV ARGO JO9-2 - VV Sittard JO9-3

Wedstrijdverslag SV ARGO JO9-2 – VVS JO9-3

Iets later dan negen uur trapten we af tegen VVS. De trainer van de tegenstander stond namelijk in Obbicht i.p.v. in Grevenbicht.
Het team was opgedeeld in team wit en team rood. Dit hebben we gedaan om een beetje structureel met de 11 spelers te kunnen wisselen.
Zo konden we iedere vijf minuten iedereen wisselen en speelt iedereen evenveel.
De tegenstander maakt het in eerste instantie ons niet echt moeilijk en misschien zijn we daardoor een beetje in slaap gesust.
In de rust keken we namelijk tegen een 4-0 achterstand aan. Ondanks een aantal keer goed ingrijpen van Saartje en Stefan.
Lars en Max lukte het jammer genoeg niet om te scoren.
In de kleedkamer werd (tijdens het drinken van de ‘thee’, waarvoor dank Rik) een korte instructie gegeven door de trainers, die er vooral op neer kwam dat we te afwachtend waren.
Dit ging in de tweede helft dan ook een stuk beter. Liz werd een plaag voor de tegenstander, evenals Maz en Robin.
Er werd ook meer strijd geleverd, met name door Remi, dat aan zijn shirt was te zien. (succes met wassen).
Helaas scoorden we niet, ook omdat we Joris niet in stelling konden brengen, en maakte de tegenstander nog twee doelpunten waarmee de eindstand op 6-0 voor VVS uitkwam.
Maar toen de penalty’s. Dat is dit seizoen toch wel onze kracht. Door goed keeperswerk van Mads en een prachtige penalty van Arya, veroverden we de penalty bokaal van deze reeks.