vrijdag 4 augustus 2023

Nieuwe wedstrijdtenues jeugdafdeling SV Argo!

Beste leiders, jeugdspelers en ouders,

Als SV Argo zijn we ontzettend blij dat we vanaf de start van het nieuwe seizoen 2023-2024 de gehele jeugdafdeling mogen kleden in nieuwe wedstrijdtenues. Dit is mogelijk gemaakt door onze sponsor Albert Heijn Scheepers. Bestuur en jeugdcommissie hebben de afgelopen maanden met Frank Scheepers gesprekken gevoerd over de mogelijkheden. Qua ontwerp is natuurlijk gekozen voor het unieke Argo-tenue wat we inmiddels al enkele jaren gebruiken bij de seniorenteams: rood-wit gestreept shirt, donkerblauwe broek en donkerblauwe kousen. Dit wordt geleverd via Mosae Sports, onze kledingpartner.

Het totale sponsorpakket omvat:

  1. Wedstrijdtenues
  2. Teamtassen waar de tenues in opgeborgen kunnen worden
  3. Coachjassen voor de leiders

De kousen worden eveneens eenmalig gesponsord. Een tweede/volgende paar kousen kan in de kantine tegen betaling aangeschaft worden.

Dit sponsorpakket zorgt ervoor dat we er de komende jaren keurig en stoer opstaan. Aangezien we dit fantastische gebaar van AH Scheepers niet zomaar aan ons voorbij willen laten gaan hebben we een fotomoment ingepland voor de gezamenlijke jeugdafdeling: donderdagavond 24 augustus. We realiseren ons dat sommigen nog met vakantie zijn, maar gezien de vroege start van de competitie (2 sept.) en de agenda’s van betrokkenen is gekozen voor deze datum. Albert Heijn Grevenbicht zal de foto gebruiken voor promotiedoeleinden. SV Argo zal de foto gaan ophangen in de kantine en publiceren in diverse media (SVArgo.nl, Facebook SV Argo, Instagram SV Argo, Beeg.nl, Obbeeg.nl, Born Aktueel, ’t Waekblaad).

Planning donderdag 24 augustus:

  1. 18:00uur: alle teamleiders verzamelen zich op het sportpark in Obbicht en krijgen hun teamtas met tenues en coachjassen voor het nieuwe seizoen uitgereikt. De teamtassen worden op maat klaar gemaakt, afgeleid van de geïnventariseerde maten van april 2023, plus per team enkele reservetenues.
  2. 18:10uur: alle jeugdspelers (JO7 t/m JO17) en jeugdleiders verzamelen zich op het sportpark in Obbicht om zich om te kleden.
  3. 18:30uur vertrekken teams JO7 t/m JO11 met auto’s naar de AH in Grevenbicht. Teams JO12 t/m JO17 vertrekken met de fiets naar de AH in Grevenbicht. Dit om verkeersopstoppinngen en gevaarlijke situaties te voorkomen. Parkeren kan op de parkeerplaatsen van de AH, maar niet rondom de ingang of bij de statiegeldautomaat.
  4. 19:00uur: fotomoment in het bijzijn van Frank Scheepers.
  5. 19:20uur: gezamenlijk vertrek richting het sportpark in Obbicht om ons om te kleden. De teamleiders zijn ervoor verantwoordelijk dat de tenues weer in de juiste teamtas terecht komen, zodat we een vliegende start kunnen maken tijdens het begin van de competitie op zaterdag 2 september. Houd zelf bij welke speler zijn nieuwe kousen ontvangen heeft.
  6. 19:45uur: teamleiders nemen de tenues, teamtassen en coachjassen van hun eigen team mee naar huis.

We rekenen op ieders aanwezigheid, zodat we een mooi gebaar terug kunnen geven aan sponsor Albert Heijn Scheepers.