woensdag 27 september 2023

Fortuna-training Jeugdafdeling maandag 9 oktober 2023

Hallo allemaal,

Op maandag 9 oktober zullen zoals het nu uit ziet Loreintz Rosier & Mouhamed Belkheir (Fortuna heren 1) Charlotte Hulst & Feli Delacauw (Fortuna Vrouwen 1) van Fortuna Sittard aanwezig zijn bij de jeugdtraining van SV Argo.

We willen alle jeugdteams de mogelijkheid bieden om die avond te trainen. In principe gaan we ervan uit dat alle jeugdteams hieraan meedoen. Is dat niet het geval, geef het even door aan de jeugdcommissie.

De Fortunaspelers zijn aanwezig van 18:00 tot 19:30uur. Omstreeks 19:00uur zal het langzaam donker beginnen te worden. Daarom gaan we als volgt te werk:

  • Iedere team bereidt zijn normale training (VTON) voor en leidt die zelf, met een partijtje aan het einde.
  • Spelers van Fortuna bereiden geen training voor, maar rouleren over de teams en doen bij elk team even mee.
  • We hebben een veld- en tijdplanning gemaakt waarbij alle teams starten om 18:00uur. Mocht dat echt niet haalbaar zijn, laat het dan weten.
  • Er is geen keeperstraining op deze avond; de keepers trainen deze avond met hun eigen team mee.

Houd rekening met elkaar qua materiaalgebruik, want alle teams trainen gelijktijdig. Doeltjes eerlijk over de teams verdelen / improviseren waar nodig. Bereid oefeningen voor, die niet al te veel materialen en doeltjes gebruiken. Bijvoorbeeld t/m JO9 kleine doelen, JO11/JO12 middenmaat doelen, JO13/JO15/JO17 grote doelen. Kom op tijd, zodat de training om stipt 18:00uur kan aanvangen.

Het laatste gedeelte van de training mogen handtekeningen gevraagd worden of mag je met spelers op de foto gaan.

Hopelijk zien we weer veel lachende gezichten tijdens de training, zoals afgelopen seizoen ook het geval was.