dinsdag 2 juli 2024

Afsluiting Seizoen Eerste Elftal: Weekendje Blankenberge

Afsluiting Seizoen Eerste Elftal: Weekendje Blankenberge

De selectie van S.V. Argo heeft afgelopen weekend Blankenberge bezocht in het kader van de seizoensafsluiting.
Ondanks het minder verlopen seizoen is het mooi om te zien dat nagenoeg de volledige selectie richting Blankenberge samen is afgereisd.

Vrijdag vertrokken 21 personen richting de Belgische kust. De groep bestond niet alleen uit de selectiespelers, maar als begeleiding gingen ook mee Jos Lemmens (teamleider), Ger Houben (keeperstrainer), Harrie Bruisten (vlagger) en natuurlijk de coach Youssef Marouani.  Vanaf de start zat de stemming er al goed in, hetgeen al dan niet versterkt werd doordat er voldoende Hertog Jan bier aanwezig was.
Na de vele files getrotseerd te hebben kwam iedereen aan op het gereserveerde adres alwaar een mooi hotel wachtte op de selectiespelers. En erna was het vooral tassen uitpakken en zo snel mogelijk richting de boulevard, want het was immers mooi weer. Eenmaal aangekomen op de boulevard startte de gezelligheid op een lokaal terras met wat eten en drinken. In de avond heeft de gehele groep een lokale strandtent bezocht, met boenke-boenke-muziek, aldus Jos Lemmens. De stemming was opperbest, maar dat was eigenlijk het gehele seizoen al zo. Iets wat een groot compliment mag zijn voor deze jonge groep. Het slapengaan was vroeg in de ochtend waardoor de zaterdagochtend voor de meesten dan ook snel voortvloeide in de zaterdagmiddag.

De zaterdagmiddag begon met een heerlijke lunch (of voor sommigen: ontbijt) en erna kon iedereen zijn eigen weg even zoeken. Zo kon iedereen even relaxen totdat in de avond het plaatselijke festival zou starten. Ook op het festival weet men nu wie de mannen van S.V. Argo zijn. De selectiespelers hebben zich goed vermaakt op de muziek en de gezelligheid nam wederom de overhand. Toen het licht weer begon te schijnen gingen de eerste spelers weer richting het hotel.

De zondagochtend heeft de selectie nog ontbijt genuttigd en erna is iedereen weer in groepjes huiswaarts gereden.

De selectie en de begeleiding kijken terug op een geslaagde seizoensafsluiting en willen hiervoor de sponsoren van de Vrienden van SV Argo bedanken. Graag zien we jullie volgend seizoen allemaal weer terug langs het veld! Wij hebben er weer zin in, jullie ook?!