TENTENKAMP 2022

Op zaterdag 2 juli organiseren we ons TENTENKAMP op Sportcomplex SV ARGO in Obbicht. Net zoals vorig jaar zal de zaterdag vol staan met een programma met leuke attracties en voetbalspellen. Tijdens dit TENTENKAMP zijn lunch en avondeten (zaterdag) en ontbijt (zondag), incl drinken inbegrepen.
Dit jaar kiezen we ervoor om met zijn allen een TENTENKAMP op te slaan op ons sportpark en samen met de kinderen van JO9 en hoger te overnachten. De kinderen van JO7 en JO8 achten we qua leeftijd nog te jong om te blijven slapen en kunnen na het avondeten worden opgehaald (+/- 19:30u). Zondagmorgen zal er een ontbijt zijn voor de JO9 en hoger. De JO7 en JO8 sluit vervolgens pas aan bij de activiteiten van het ochtendprogramma.
We hopen dat er genoeg deelnemers zijn die in het bezit zijn van een of meerdere tenten die we gezamenlijk kunnen opzetten op een nog nader te bepalen tijdstip. Kinderen mogen natuurlijk ook onderling een tent delen. Heeft u een tent ter beschikking die we mogen gebruiken, stuur dan een mail met uw gegevens naar jeugdevenementen@svargo.nl.
De uitwerking van het programma is momenteel nog volop in gang door de kampcommissie en zal op een later tijdstip worden gedeeld. Hierin zult u de exacte begin- en eindtijden terug vinden. Hou er alvast rekening mee dat uw kind vanaf zaterdagmorgen 2 t/m zondagmorgen 3 juli verblijft op ons sportpark.

DIRECT INSCHRIJVEN

EIGEN BIJDRAGE:

Om e.e.a. mogelijk te maken vragen we een eigen bijdrage van:
10€ per deelnemer JO7 en JO8
15€ per deelnemer JO9 en hoger

HULPOUDERS:

Om alles in goede banen te leiden vragen we uw hulp. Mocht u willen meehelpen als begeleider tijdens ons TENTENKAMP, stuur dan een e-mail naar jeugdevenementen@svargo.nl en dan nemen we z.s.m. contact op of geef dit aan op het inschrijfformulier van zoon of dochter. Hiervoor zijn we u alvast zeer dankbaar, want zonder vrijwilligers/hulp kunnen we dit niet organiseren.

INSCHRIJVEN:

Inschrijven voor het TENTENKAMP kan door het inschrijfformulier digitaal in te vullen . De inschrijving is pas definitief als ook de eigen bijdrage is betaald voor uiterlijk 21 mei 2022 via rekeningnr.: NL12 RABO 0175 8605 48 t.n.v. Sportvereniging
Argo Jeugd o.v.v. TENTENKAMP, voor & achternaam en team bijv. JO10-1.

De jeugddag vorig jaar was een groot succes met veel blije gezichten. Dit jaar doen we er nog een schepje bovenop!

We hopen dat iedere Argonaut zich aanmeld, zodat we met zijn allen dit seizoen met een onvergetelijk weekend kunnen afsluiten.

INSCHRIJVEN