vrijdag 4 december 2020

Pieten bezoeken de jongste Argonauten!

De spelers van onze JO7 en JO9 teams zijn tijdens hun training verrast door twee voetbalpieten. Sinterklaas stuurde afgelopen week zijn twee meest getalenteerde voebalpieten naar het sportcomplex van SV Argo. 

De trainers hadden een aantal oefeningen voorbereid waarin de pieten hun kunsten konden laten zien. Als eerste werden de pieten op de proef gesteld door het nemen van penalty’s van onze Argonauten. De ballen vlogen als pepernoten links en rechts om de oren.

Vervolgens werd er een partijspel gespeeld met de Pieten en de kinderen van de JO7. De pieten hadden hun handen vol aan de jonge water vlotte Argonauten. Er werden dan ook veel doelpunten gescoord. Er werd zelfs gesproken over een eigen doelpunt van een van de pieten. Na afloop van het partijspel werden de kinderen getrakteerd op een handvol pepernoten. 

Daarna gingen de pieten naar het team JO9 om ook hier in het partijspel mee te spelen. De kids van J09 ging voorop in de strijd en er werden stevige duels uitgevochten. Opeens hoorden we kreten zoals “Panna” of “YES, ik heb zojuist Piet gepanneerd. Bleek dat enkele kids meer bezig waren met Panna’s ipv doelpunten te scoren. 

Even later was de training voorbij en konden de pieten weer even op adem komen.  Na afloop werden de kinderen allemaal getrakteerd op een grote snoepzak. Als extraatje hadden de pieten ook nog voor iedereen een voetbal als cadeau, zodat de kids thuis nog goed verder konden oefenen. 

Kortom,  het was een hele leuke geslaagde training. 

Dank jullie wel Sinterklaas en de voetbal pieten!!!! 

Wij wensen iedereen een fijne pakjesavond toe en veel mooie cadeaus!!!! 

Jeugdcommissie SV Argo