donderdag 7 juli 2022

Jeugdafdeling SV Argo beleeft mooi weekend tijdens tentenkamp

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli vond op een zonnig sportpark in Obbicht het tentenkamp plaats voor de jeugd van SV Argo. De deelnemende jeugdspelers, jeugdleiders, hulpouders en andere vrijwilligers beleefden samen een heel fijn weekend.

Op de vrijdag voor het tentenkamp werden de tenten al opgezet, waar de jeugdspelers in de nacht van zaterdag op zondag zijn blijven overnachten. 

Op zaterdagochtend startte het programma met allerlei activiteiten: een stormbaan, bubbelvoetbal, boardingvoetbal, zeskamp, een zeepbaan en nog veel meer. Gedurende beide dagen zorgde het cateringteam voortreffelijk voor de inwendige mens: fruit, lunch, tussendoortje, een frituurwagen, ontbijt en voldoende drinkmomenten.

Na een fantastisch verlopen spellendag op zaterdag keerden de allerjongste kids even naar huis om in eigen bed de batterijen op te laden. De al wat oudere jeugdspelers gingen ’s avonds nog door met een spannend bosspel “Tocht door de Jungle”. Op zondagochtend werden de uitslapers met tromgeroffel wakker gemaakt en kregen -zoals iedereen- een heerlijk ontbijt voorgeschoteld: spek met ei of belegde broodjes. De rest van de zondagochtend waren weer allerlei nieuwe activiteiten met als kers op de taart de penaltybokaal en de prijsuitreiking van het winnende team!

Langs deze weg willen we de sponsoren Albert Heijn - Scheepers, Manchies Kozijnen, Markermedia en We Medical bedanken voor hun bijdrage aan het tentenkamp.

Daarnaast willen we ook alle vrijwilligers die zich, op welke manier dan ook, belangeloos hebben ingezet voor de jeugd van SV Argo bedanken. Klasse!