woensdag 21 september 2022

Jongste Argonauten weer op pad voor de Grote ClubActie!

U steunt toch ook de jeugd van S.V. Argo?

Koop loten van de landelijke Grote ClubActie van onze jongste voetballers!

Onze jeugdleden in de teams Onder-13 tot en met Onder-7 gaan vanaf zaterdag 24 september starten met de verkoop van de loten. Een lot kost 3,00 euro. We doen dat wederom middels de eenmalige machtiging, zodat zij niet met loten en geld over straat moeten gaan.
Het verkoopboekje biedt de mogelijkheid om op een verantwoorde manier loten te verkopen. De koper kan het bekende formulier invullen. Maar het kan ook online! Zo staat op de voorzijde van het boekje een verkooplink en een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit alles in z’n werk gaat, ziet u in deze instructievideo.
In oktober en november worden de bedragen bij de lotenkopers per bank afgeschreven. In de bankafschrijving staan dan ook de lotnummers vermeld.
De trekkingsuitslag is vanaf 06 december te bekijken op clubactie.nl. Prijswinnaars ontvangen automatisch bericht.

80% van de verkoop van de Grote ClubActie gaat naar de club. Behalve een persoonlijk verdiende beloning voor de verkopers, komt het resultaat primair ten goede van dezelfde teams ter ondersteuning van hun jaarlijkse jeugdkamp en het lopende opleidingstraject voor jeugdtrainers.

 

Uw steun is zeer welkom, bedankt!