Wandeltocht 2021

Wandeltocht 2021 - Geannuleerd!

 

19 November 2021

Op 15 Mei schreeft ik op deze website dat er een sprankje hoop aan de horizon scheen voor tochtorganisatoren. Er zijn gelukkig rondom de zomer en in het najaar diverse wandeltochten daadwerkelijk kunnen doorgaan met de nodige extra maatregelen.

Helaas is het Covid'19 virus een groter probleem dan eenieder had gehoopt en zijn de besmettingscijfers in West Europa een forse stijging aan het doormaken, met bijbehorende maatregelen vanuit overheidswege.

Gezien de huidige ontwikkelingen en ter voorkoming van onnodige risico's of een last minute annulering hebben we nu, 1 maand voor de tocht, besloten de knoop door te hakken en ook in 2021 een streep te moeten zetten door de Kerstwandeltocht in Obbicht.

We broeden nog op een scenario waarin we in het voorjaar wellicht een tocht kunnen organiseren, echter dit is voor nu nog een pril idee. We houden jullie op de hoogte zodra er ontwikkelingen zijn.

We hopen dat in 2022 we daadwerkelijk weer een Kerstwandeling kunnen organizeren! 

Voor nu, ondanks alle beperkingen, alvast prettige feestdagen gewenst, blijf gezond en hopenelijk kunnen we jullie in 2022 wel weer begroeten.

Namens SV Argo Afdeling Wandelen

Mark Ramaekers 

Contact

Centraal aanspreekpunt alle wandelgerelateerde zaken:

Mark Ramaekers: mjhramaekers@hotmail.com of 06-46843200 (op werkdagen tussen 20.00 en 21.00 uur en in het weekend tussen 10:00 en 16:00 uur).