zaterdag 8 april 2023

Supporterstoernooi 2024

Supporterstoernooi is back

Graag willen wij jullie namens S.V. Argo, na enkele jaren van afwezigheid, uitnodigen om deel te nemen aan het S.V. Argo Supporterstoernooi.

Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 3 juni 2023 op de sportvelden van S.V Argo
(Sportpark De Baendj, Kasteelweg 1 te Obbicht).
De aanvang is om ca. 10:00 uur, de finales eindigen om ca 18:00 uur.

De prijsuitreiking en start van de muziek (DJ en/of band) zal aansluitend plaatsvinden na de diverse finale wedstrijden.

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:
• Prestatieklasse: een klasse voor prestatievoetballers, de minimumleeftijd is in deze klasse 15 jaar. Peildatum is 15 mei 2023
• Recreatieklasse: een klasse voor verenigingen, vriendenteams of buurtteams. Deelname in deze klasse is mogelijk voor teams welke bestaan uit heren, dames of gemengde teams.
• Damesklasse: een klasse voor alleen damesteams, de minimumleeftijd is in deze klasse 14 jaar. Peildatum is 15 mei 2023
• 35+ & lagere elftallen klasse: een klasse voor 35+ voetballers of voor leden van lagere elftallen. Spelers mogen niet deelgenomen hebben aan de eerste selectie van hun club gedurende de competitie 2022-2023

Het inschrijfgeld (ongeacht de categorie) bedraagt €25,- per team en de prijzen bestaan uit bekers.

Teams bestaan uit maximaal 8 personen waarvan 5 spelers de wedstrijd spelen (inclusief de keeper) en de rest zijn wissels. Dus 5 tegen 5 wordt er gevoetbald. Een speler mag tijdens het toernooi maar voor één team (dus ook niet voor een team spelend in een andere categorie) uitkomen.

Voor alle bovenstaande klassen geldt dat we minimaal 6 inschrijvingen moeten ontvangen om een kwalitatief goed toernooi aan te kunnen bieden.
Inschrijven kan tot en met donderdag 18 mei 2023 bij de toernooicommissie via de link www.svargo.nl/supporterstoernooi. Bij inschrijven teamnaam, categorie, contactpersoon, alle adresgegevens, telefoonnummer en mailadres vermelden.

De poule indeling en het speelschema zullen, zo spoedig mogelijk nadat de inschrijvingstermijn is gestopt, bekend gemaakt worden. Via het door u opgegeven e-mail adres ontvangt u daarover meer informatie. Tevens adviseren wij onze overige kanalen in gaten te houden waaronder onze website www.svargo.nl en onze Facebookpagina. Tijdens het toernooi zal de app Meinturnierplan gebruikt worden voor de communicatie van de tussenstanden en uitslagen.

Wilt u niet deelnemen aan het toernooi maar wel gezellig komen buurten? Of bent u al eigenlijk (te) lang niet meer bij de club geweest? Kom dan vooral even langs! Voor de (klein)kinderen zorgen we dat er springkussens en dergelijke aanwezig zijn. Daarnaast zal Agnes samen met de andere vrijwilligers ervoor zorgen dat de BBQ aan staat, de vlaai is gesneden en de drank koud staat. Ten slotte zal onze kledingsponsor Mosae Sports een stand inrichten met diverse producten.

Met sportieve groet,
Commissie S.V. Argo Supporterstoernooi
Bestuur S.V. Argo